[صفحه اصلی ]   [ English ]  
:: صفحه اصلي درباره انجمن اخبار و رویدادها جستجو ثبت نام تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی
آشنایی با پایگاه
اخبار رویدادها
اخبار علمی
عضویت در پایگاه
بخش آموزش
مراکز مرتبط
برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
پست الکترونیک
شعبات استانی انجمن
::
نشریه پژوهشنامه تاریخ اسلام
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: نشست علمی با عنوان « چرا شیعه!؟» ::
 | تاریخ ارسال: 1405/2/5 | 

برگزاری نشست علمی «چرا شیعه؟!»

نشست علمی با عنوان «چرا شیعه؟!» روز پنج‌شنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳ با حضور جمعی از پژوهشگران، دانشجویان و علاقه‌مندان مباحث تاریخ و معارف اسلامی به‌صورت مجازی برگزار شد.

در این نشست، حجت‌الاسلام دکتر احمد منصوری‌مانک، مدرس حوزه و دانشگاه و پژوهشگر حوزه فرق و ادیان، به بررسی مبانی تاریخی و کلامی شکل‌گیری تشیع پرداخت. وی در سخنان خود با اشاره به ریشه‌های تاریخی واژه «شیعه» در منابع اسلامی، به تبیین زمینه‌های پیدایش و گسترش این جریان در صدر اسلام پرداخت و دیدگاه‌های مطرح درباره مفهوم و هویت تشیع را مورد بررسی قرار داد.

سخنران جلسه همچنین با استناد به منابع تاریخی و روایی، به نقش مسئله امامت، جایگاه اهل‌بیت علیهم‌السلام در اندیشه اسلامی و تحولات تاریخی پس از رحلت پیامبر اکرم صلی‌الله‌علیه‌وآله اشاره کرد و برخی از مهم‌ترین مباحث مطرح در مطالعات شیعه‌شناسی را تحلیل نمود.

در ادامه، شرکت‌کنندگان دیدگاه‌ها و پرسش‌های خود را درباره ابعاد تاریخی و اعتقادی این موضوع مطرح کردند و گفت‌وگویی علمی پیرامون مباحث مطرح‌شده شکل گرفت.

این نشست با همکاری انجمن علمی تاریخ و تمدن ملل اسلامی دانشگاه فردوسی مشهد و کمیته دانشجویی انجمن ایرانی تاریخ اسلام برگزار شد.

  
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان


CAPTCHA
::

انجمن ایرانی تاریخ اسلام The Iranian Society of Islamic History
Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 42 queries by YEKTAWEB 4745